Γενικές Ασφάλειες: 70 χρόνια νιώθουμε τη σιγουριά που μας προσφέρουν

70 χρόνια σιγουριάς

 

Οι Γενικές Ασφάλειες ως η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας στον τόπο μας.  Ο Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών Κώστας Κώστα σε δήλωσή του ανέφερε πως «με 70 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας, οι Γενικές διακρίνονται για το κύρος, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά τους καθώς και για τον επαγγελματισμό ενός έμπειρου, καταρτισμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των πελατών τους».

Με τεράστια ιστορία και πρωτιές σε πολλούς τομείς οι Γενικές Ασφάλειες το 2017 πρόσφεραν, και πάλι πρώτες στην Κύπρο, στο κοινό τη δυνατότητα ασφάλισης μέσω διαδικτύου. Μέσω του www.gic.com.cy το κοινό μπορεί να συμπληρώσει την πρότασή του και να ενημερωθεί για τα ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης με τα δικά του θέλω και ανάγκες.

Οι Γενικές με τη νέα τους καμπάνια μας προτρέπουν να βγάλουμε το ΑΝ από τις ανησυχίες μας, από τις ανασφάλειές μας και να νιώσουμε τη σιγουριά που μας προσφέρουν. Με ολοκληρωμένα σχέδια ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη κατορθώνουν να είναι η επιλογή μας.

Με ολοκληρωμένα σχέδια σε ασφάλειες κατοικίας και αυτοκινήτου αλλά και για προσωπικά ατυχήματα και υγείας καλύπτουν όλη την γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων για ιδιώτες, επαγγελματίες αλλά και επιχειρήσεις.

Οι Γενικές προσδίδουν πρόσθετη αξία στον πελάτη τους μέσω και των διευκολύνσεων της εφαρμογής Genikes App, όπου με τα νέα της χαρακτηριστικά γίνεται ακόμα πιο χρήσιμη με την δυνατότητα υποβολής Απαίτησης μέσω κινητού να είναι ένα από αυτά. Επίσης σε περίπτωση ατυχήματος ή ανάγκης για οδική βοήθεια, το Genikes App θα σας εντοπίσει μέσω GPS και η υπηρεσία οδικής βοήθειας θα φθάσει κοντά σας, όπου και αν βρίσκεστε. 

Το Genikes App είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω App Store και Google Play για i-Phone και Android smart-phones.

Οι Γενικές παρέχουν ολοκληρωμένη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων, έχοντας ως επίκεντρο την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες www.gic.com.cy