Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου προσφέρουν την ασφάλιση οχήματος Toyota Insurance

 

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου προσφέρουν, σε συνεργασία με την Toyota Κύπρου, την ασφάλιση οχήματος ToyotaInsurance παρέχοντας τρία διαφορετικά πακέτα ασφάλισης σε όλους του κατόχους οχημάτων της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κύπρο.

Η νέα αυτή συνεργασία Γενικών και Toyota Κύπρου έχει ήδη καταγράψει θετικά αποτελέσματα καθώς έχει αγκαλιαστεί από τους κατόχους οχημάτων Toyota. Μέσω μιας απλής, online διαδικασίας, οι Γενικές κάνουν την ασφάλιση οχήματος εύκολη υπόθεση: απαντήστε μερικές ερωτήσεις που αφορούν εσάς και το όχημά σας, δείτε το κόστος και αγοράστε την ToyotaInsurance(το ασφαλιστήριο θα σας σταλεί μέσω E-mail).

Τα τρία ασφαλιστικά Σχέδια τα οποία προσφέρονται μέσω των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου έχουν διαμορφωθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών της Toyota και περιλαμβάνουν το ThirdPartyPlusWebToyota, ComprehensiveWebToyotaκαιComprehensiveSuperiorWebToyota.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρώτα Σχέδια περιλαμβάνουν κάλυψη για ευθύνη έναντι τρίτου, οδήγηση πέραν της οδού, οδική βοήθεια/φροντίδα ατυχήματος, έκπτωση αφοσίωσης και κάλυψη ανεμοθώρακα. Το ComprehensiveWebToyota παρέχει, πρόσθετα, κάλυψη απώλειας ή ζημιάς του οχήματος από φωτιά ή κλοπή και οποιαδήποτε άλλη απώλεια ή ζημιά υποστεί το όχημα.

Παράλληλα, το προνομιακό σχέδιο ComprehensiveSuperiorWebToyotaπεριλαμβάνει, πέραν των όσων αναφέρονται πιο πάνω, κάλυψη απώλειας χρήσης, φυσικούς κινδύνους, ζημιές από απεργίες και οχλαγωγίες, απώλεια προσωπικών αντικειμένων, προσωπικά ατυχήματα ασφαλισμένου και συζύγου, αντικατάσταση οχήματος με καινούργιο ως επίσης και απαλλαγή αύξησης ασφαλίστρου μετά από Απαίτηση.

Σε όλα τα πιο πάνω Σχέδια ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, βάσει των όρων των σχετικών Ασφαλιστηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.toyota.com.cy/buy-a-toyota/Toyota_Insurance.