Μάθε πώς να οδηγείς στην Ελλάδα με ασφάλεια

Φέτος το καλοκαίρι σας είναι ελληνικό! 

Γι' ακόμη ένα δυνατό λόγο, έχετε επιλέξει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Μεταφέρετε εύκολα μαζί σας το όχημά σας με το πλοίο της γραμμής, μια και η απόσταση των δυο χωρών, είναι πλέον μικρότερη και ευκολότερη με την ακτοπλοϊκή γραμμή Λεμεσού - Πειραιά που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

Όσοι, λοιπόν, θα μεταβείτε στην Ελλάδα με το όχημά σας και θα κάνετε διακοπές οδικώς, διαβάστε τις συμβουλές των Γενικών Ασφαλειών για την οδική ασφάλεια. Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες συμβουλές περιλαμβάνονται  γενικές πληροφορίες για την οδήγηση στην Ελλάδα, αναφορές για τα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας που διαφέρουν από αυτά της Κύπρου και καθώς και το επιτρεπόμενο όριο στη χρήση αλκοόλ. Επίσης επεξηγούνται σήματα  τροχαίας που δεν συναντάμε στο οδικό δίκτυό μας.

Οι Γενικές Ασφάλειες με τη νέα εκστρατεία τους «Το να έχεις ασφαλείς διακοπές, έχει αξία», και στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητάς τους, παρέχουν στους Κύπριους οδηγούς που θα μεταβούν στην Ελλάδα σημαντικές πληροφορίες για την οδική τους ασφάλεια.

Η εκστρατεία πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας Κύπρου, της Αστυνομίας Κύπρου και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» της Ελλάδας.

 

 

 

Συμβουλές για Ασφαλή οδήγηση στην Ελλάδα