Πρώτοι και στην ψηφιακή εποχή

Ως πρωτοπόρος εταιρεία στο γενικό  κλάδο ασφάλισης, θέσαμε σε εφαρμογή τη ψηφιοποίηση των Γενικών Ασφαλειών, ακολουθώντας τη στρατηγική μας με θεμέλια τους πυλώνες της αυτάρκειας,  της διαφάνειας και της εξατομίκευσης. Υιοθετήσαμε και εφαρμόσαμε καινοτόμα εργαλεία και συστήματα, έχοντας ως στόχο να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες που διαθέτουμε και να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία που να καλύπτει το σύνολο της σχέσης του πελάτη με την Εταιρεία: από τη λήψη προσφοράς μέχρι την πληρωμή μιας Απαίτησης ή την Τροποποίηση μιας Κάλυψης.

Οι Γενικές Ασφάλειες επενδύουν στην τεχνολογική αναβάθμιση και ανάπτυξη τους. Mέσω διαδικτυακών εργαλείων και φορητών συσκευών, απλοποιήσαμε το λειτουργικό μας μοντέλο, με αποτέλεσμα ο πελάτης να αποκτήσει περισσότερη αμεσότητα και πολλαπλές επιλογές για εξυπηρέτηση των αναγκών του. Ο πελάτης των Γενικών Ασφαλειών σήμερα έχει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να δομεί προσωποποιημένες ασφαλιστικές λύσεις, με βάση τις δικές του επιθυμίες, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται.  Στη διάθεση του είναι η εκτέλεση πληρωμών, η αναζήτηση πληροφοριών και στοιχείων που τον ενδιαφέρουν, ενώ του προσφέρουμε και την επιλογή να υποβάλλει Απαιτήσεις.

Στην πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, εντείναμε τις διαδικασίες κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού μας, καθώς γνωρίζουμε πως η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αποτελεί το πολυτιμότερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Στο πλαίσιο της μετάβασης μας στη νέα εποχή ανανεώσαμε και το λογότυπο της Εταιρείας μας, έχοντας ως στόχο η ταυτότητα μας να συμβαδίζει με την εικόνα μας ως μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία. Την ίδια στιγμή παραμείνουμεσταθεροί  στην αποστολή και τις αξίες της Εταιρείας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των πάνω από 100.000 πελατών που αναγνωρίζουν τη ραγδαία αναπτυξιακή πορεία των Γενικών Ασφαλειών.