Κατάργηση καρτών American Express

Επίλεξε νέο τρόπο εξόφλησης του ασφαλιστηρίου σου.

Αναφορικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου σε σχέση με τον τερματισμό των καρτών American Express, εάν το ασφαλιστήριό σου εξοφλείται με κάρτα American Express, είναι αναγκαίο για την απρόσκοπτη συνέχιση του ασφαλιστηρίου σου, να μας ενημερώσεις για τον νέο τρόπο πληρωμής του.

Συγκεκριμένα, μπορείς να διευθετήσεις την πληρωμή του ασφαλίστρου μέσω:

- Άλλης χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας (συμπληρώνοντας το Έντυπο 1) ή
- Εντολής άμεσης χρέωσης (Sepa Direct Debit) (συμπληρώνοντας το Έντυπο 2).

Επισημαίνεται ότι εάν ο κάτοχος κάρτας / λογαριασμού που θα χρεωθεί δεν είσαι εσύ, η σχετική εντολή (Έντυπο 1 ή 2) θα πρέπει να υπογράφεται από τον κάτοχο της κάρτας/λογαριασμού.

Επίσης θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η πιο πάνω διαφοροποίηση, ως προς τον τρόπο πληρωμής του ασφαλίστρου, δεν επηρεάζει τυχόν εκπτώσεις που λαμβάνεις στο ασφάλιστρο σου οι οποίες θα συνεχίσουν να ισχύουν.
Παρακαλούμε όπως έχουμε άμεσα οδηγίες σου ως προς τη μέθοδο πληρωμής του ασφαλίστρου, υποβάλλοντας το ανάλογο Έντυπο μέσω E-mail (general@gic.bankofcyprus.com) ή ταχυδρομικώς ή στα κατά τόπους Καταστήματα της Εταιρείας ή στον ασφαλιστικό σου διαμεσολαβητή.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείς να μας καλέσεις στο 8000.87.87 ή να επικοινωνήσεις με τον ασφαλιστικό σου διαμεσολαβητή.

Οι Γενικές Ασφάλειες είναι η επιλογή σου

  1. Ολοκληρωμένα Σχέδια
  2. Αξιόπιστη Ασφάλιση
  3. Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Κάλεσε μας στο

8000.87.87