Ανακοινώσεις

Νέα, μεγάλη διάκριση για το Νομικό Τμήμα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου

Για 30 και πλέον χρόνια, το The Legal 500 μελετά και αναλύει τις ικανότητες και δυνατότητες των δικηγορικών γραφείων σε όλο τον κόσμο και οι δημοσιεύσεις του αποτελούν σημείο αναφοράς για όσους ψάχνουν για τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία για τις ανάγκες τους. Η λίστα General Counsel Powerlist Κύπρου και Ελλάδας 2019, η πιο πρόσφατη έκδοση του The Legal 500, εστιάζει την προσοχή της και αξιολογεί νομικά τμήματα εντός εταιριών/οργανισμών (in-house) αναγνωρίζοντας τους νομικούς και τις ομάδες που διακρίνονται. Η GC Powerlist για Ελλάδα και Κύπρο αναδεικνύει εκείνα τα νομικά τμήματα με το μεγαλύτερο κύρος, επιρροή και καινοτομία στο χώρο.

Το TheLegal 500 αξιολόγησε νομικά τμήματα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, για να προσδιορίσει εκείνα τα τμήματα τα οποία έχουν συμβάλει στην αλλαγή ή τη διαμόρφωση πολιτικής και πορείας στην εταιρεία ή τη βιομηχανία τους, αναπτύσσοντας τεχνικές λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα, δημιουργώντας καινοτόμες δομές για να διασφαλιστεί ότι η εσωτερική λειτουργία οδηγεί την επιχείρηση στο μέλλον. Η έμπειρη ομάδα ερευνητών του The Legal 500 διέκρινε το Νομικό Τμήμα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου ως ένα από τα καλύτερα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας (όχι μόνο στην ασφαλιστική βιομηχανία).

Αυτή η διάκριση αποτελεί άλλη μια επιβράβευση του επαγγελματισμού, κύρους και υψηλού επιπέδου κατάρτισης και εξυπηρέτησης που το Νομικό Τμήμα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου παρέχει και για το οποίο η Εταιρεία διακρίνεται.

Κατάργηση καρτών American Express

Αναφορικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου σε σχέση με τον τερματισμό των καρτών American Express, εάν το ασφαλιστήριό σου εξοφλείται με κάρτα American Express, είναι αναγκαίο για την απρόσκοπτη συνέχιση του ασφαλιστηρίου σου, να μας ενημερώσεις για τον νέο τρόπο πληρωμής του. 

Συγκεκριμένα, μπορείς να διευθετήσεις την πληρωμή του ασφαλίστρου μέσω:

1. Άλλης χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας (συμπληρώνοντας το Έντυπο 1)  ή

2. Εντολής άμεσης χρέωσης (Sepa Direct Debit) (συμπληρώνοντας το Έντυπο 2).

Επισημαίνεται ότι εάν ο κάτοχος κάρτας/λογαριασμού που θα χρεωθεί δεν είσαι εσύ, η σχετική εντολή (Έντυπο 1 ή 2) θα πρέπει να υπογράφεται από τον κάτοχο της κάρτας/λογαριασμού.

Επίσης θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η πιο πάνω διαφοροποίηση, ως προς τον τρόπο πληρωμής του ασφαλίστρου, δεν επηρεάζει τυχόν εκπτώσεις που λαμβάνεις στο ασφάλιστρο σου οι οποίες θα συνεχίσουν να ισχύουν. Παρακαλούμε όπως έχουμε άμεσα οδηγίες σου ως προς τη μέθοδο πληρωμής του ασφαλίστρου, υποβάλλοντας το ανάλογο Έντυπο μέσω E-mail (general@gic.bankofcyprus.com) ή ταχυδρομικώς ή στα κατά τόπους Καταστήματα της Εταιρείας ή στον ασφαλιστικό σου διαμεσολαβητή.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις μπορείς να μας καλέσεις στο 8000.87.87 ή να επικοινωνήσεις με τον ασφαλιστικό σου διαμεσολαβητή.

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου είναι η επιλογή σου.

  1. Ολοκληρωμένα Προγράμματα
  2. Αξιόπιστη Ασφάλιση
  3. Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Όλα τα ασφαλιστήρια Σχέδια Οχήματος παρέχουν την 24ωρη εξυπηρέτηση Motor Assistance για οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος.

Μάθε περισσότερα

Tα ασφαλιστήρια Σχέδια Home Plus και Home Superior παρέχουν δωρεάν την 24ωρη υπηρεσία Home Assistance.

Μάθε περισσότερα

Εμπιστεύσου τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου και ξέγνοιασε.

Κάλεσέ μας στο

8000.87.87