Στόχος της Τράπεζας Κύπρου είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που χρειάζονται για να ικανοποιηθούν οι τραπεζικές τους ανάγκες.

Γνωρίζουμε πως ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις, υπάρχει η πιθανότητα να μην ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας ή και να σας απογοητεύσουμε.  Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένος με οποιαδήποτε πτυχή των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό.

Θα διερευνήσουμε το παράπονό σας και εκεί που απαιτείται θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να βρούμε ικανοποιητικές λύσεις. Ταυτόχρονα, θα λάβουμε τα μέτρα μας για αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον.

Οι απόψεις και τα σχόλια των πελατών μας είναι πολύ σημαντικά και μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη παρεχόμενη εξυπηρέτηση και τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε.

 

Φόρμα παραπόνου Υποβάλετε το παράπονο χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα Περισσότερα...
Επικοινωνία
  • Εσωτερικό 800 00 800
  • Εξωτερικό +357-22128000
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί μόνο τα απολύτως απαραίτητα cookies. Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να γίνει χρηστική η ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης (browser) σας, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας.