Το προφίλ μας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου ιδρύθηκαν το 1951 από την Τράπεζα Κύπρου. Μέχρι τότε, οι μόνοι ασφαλιστικοί οργανισμοί της Κύπρου ήταν αντιπροσωπείες ξένων ασφαλιστικών εταιρειών.

Από την ίδρυσή τους οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου διαδραμάτισαν ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης όπως και της ασφαλιστικής βιομηχανίας και αναδείχθηκαν ως μία από τις μεγαλύτερες και τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του τόπου.

ΣΤΟΧΟΙ

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου έχουν διαχρονική παρουσία γιατί επιτυγχάνουν να βελτιώνουν συνεχώς τα παραδοσιακά ασφαλιστικά σχέδια, αναπτύσσοντας παράλληλα νέες, πρωτοποριακές και ευέλικτες καλύψεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες κάθε ατόμου και κάθε επιχειρηματία. Επίσης διατηρούν διαχρονικά ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης του πελάτη τόσο στο στάδιο της πώλησης όσο και στο χειρισμό απαιτήσεων μετά από ζημιές.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις του πελάτη για άμεση εξυπηρέτηση, η Εταιρεία, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, εισήγαγε πρώτη τη δυνατότητα ασφάλισης κατοικίας, οχημάτων και προσωπικών ατυχημάτων μέσω τηλεφώνου.

Το τηλεφωνικό κέντρο των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να τηλεφωνούν δωρεάν στον αριθμό 8000.87.87, να ενημερώνονται από ειδικά καταρτισμένους λειτουργούς και να ασφαλίζονται χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.

ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΗ

Πρωτοπορώντας συνεχώς, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου αναπτύσσουν το θεσμό της τραπεζοασφάλισης με το σχεδιασμό και την προώθηση των κατάλληλων ασφαλιστικών προϊόντων.

Με την προώθηση απλών ασφαλιστικών πακέτων που ικανοποιούν βασικές ασφαλιστικές ανάγκες, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για τους ασφαλισμένους, η Εταιρεία μειώνει το χρόνο ασφάλισης στο ελάχιστο αξιοποιώντας πλήρως το δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου.

Επίσης, με τη δημιουργία του δικού της εσωτερικού δικτύου πωλήσεων και επενδύοντας συνεχώς στην πλήρη ασφαλιστική κατάρτιση των Λειτουργών Εξυπηρέτησης Πελατών, η Εταιρεία επιτυγχάνει την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και χαμηλό κόστος.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

  • Μέλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου
  • Περισσότερο από 60 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική βιομηχανία
  • Αξιοπιστία, κύρος, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός
  • Γρήγορη διευθέτηση απαιτήσεων
  • Μοντέρνες αντιλήψεις
  • Νέα προϊόντα, σύγχρονοι τρόποι προώθησης
  • Ψηλό επίπεδο τεχνολογίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 8000.87.87 EMAIL
Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου χρησιμοποιούν cookies με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.