"Ημέρα Οδικής Ασφάλειας για τα παιδιά"

Ημέρα Οδικής Ασφάλειας για τα παιδιά

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, οργάνωσαν για τις οικογένειες των συναδέλφων και συνεργατών τους μια μέρα δραστηριοτήτων και κυρίως μαθημάτων οδικής ασφάλειας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της Αστυνομίας Κύπρου,  για τρίτη χρονιά φέτος, με την ονομασία «μια μέρα με τον Φρενάκη» (τη μασκότ των Γενικών) με σκοπό να παρακινήσει τα παιδιά να μάθουν όσα πρέπει να ξέρουν για την ασφάλεια στο δρόμο.

Μέχρι αργά το απόγευμα  δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να γίνουν μικροί οδηγοί και να μάθουν τους κανόνες της ασφαλούς οδήγησης με ποδήλατα και αυτοκινητάκια. Τα μέλη της Τροχαίας Κύπρου μαζί με ομάδα ηθοποιών, μάθαιναν στους μικρούς επισκέπτες τα απαραίτητα της ασφάλειας στο δρόμο.

Η εκδήλωση έγινε μέσα στα πλαίσια της συμμετοχής των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, που σκοπό έχει να διαδώσει  το μήνυμα της ασφάλειας και πρόληψης στο δρόμο, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της κακής οδικής συμπεριφοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 8000.87.87 EMAIL
Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου χρησιμοποιούν cookies με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.